0
1 Se pun ouăle în bol, se adaugă zahăr pudră, esență de vanilie și se amestecă.
2 Se pune făina apoi se toarnă laptele. La final se pune ulei, sare și se mixează.
3 Se formează clătite în tigaia bine încinsă și se rumenesc pe ambele părți.
4 În bolul unui malaxor se pune smântâna acră, smântâna dulce, esență de vanilie, zahăr pudră și se mixează până compoziția devine pufoasă.
5 Se aranjează pe clătită vișinele în rând și se rulează strâns.
6 Se taie clătita în 3-4 bucăți.
7 Se formează cușma lui Guguță, se pune crema, apoi clătitele și tot așa până se obține o formă de cușmă. La final se răzuiește ciocolată neagră.
Poftă bună!
Vișine în suc propriu
Lapte "Bun Străbun"
Smântână 20% "O! Preț mic"
Frișcă 33%
Ouă
Ulei de floarea soarelui "O! Preț mic"
Făină
Sare "Bucătarul"
Zahăr pudră
Esență de vanilie
Ciocolată neagră