+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Cozonac de Crăciun

MOD DE PREPARARE


1. Se toarnă laptele în bol, se adaugă puțin zahăr, drojdie, se amestecă, se lasă 5-6 minute.
2. Se adaugă mixtura lichidă în bolul unui malaxor, unt topit, esență de vanilie și se sparge un ou. Se adaugă zahăr, se răzuiește coajă de portocală, se pune făină, sare și se frământă 10 minute.
3. Se formează o bilă, se pun în bol, se acoperă cu prosop și se lasă la dospit o oră.
4. Se unge masa cu ulei. Se întinde aluatul într-un dreptunghi de 30 cm lățime și 50 cm lungime.
5. Se unge suprafața dreptunghiuri cu unt, se presară zahăr, scorțișoară și se rulează.
6. Se taie în jumătate ruloul, se suprapun atent aceste două jumătăți, se unesc bine capetele în așa fel încât să iasă o formă de coroniță.
7. Se pune coronița pe o tavă de copt tapetată cu foaie de copt, se acoperă cu prosop și se lasă la dospit 20 de minute.
8. Se îndepărtează prosopul, se unge cu ou și se coace la 180 grade C 35-40 minute.
9. La final se decorează cu zahăr pudră.

Ingrediente

Făină

650 g

Lapte BUN STRABUN

300 ml

Unt BUN STRABUN

120 g

Drojdie uscată

8 g

Coaja de la o portocală

1 buc

Ouă

1 buc

Zahăr

100 g

Scorțișoară

2 lingurițe

Ulei

1 lingură

REȚETE

Deserturi
Prăjitură cu căpșuni
easy
Preparate din carne
Pui cu unt și lămâie
normally
Deserturi
Cheesecake de Paști
normally
Produsul a fost adăugat cu succes