+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Cozonac cu nuci și cacao

MOD DE PREPARARE


1. Se toarnă laptele călduț într-un bol, se adaugă o linguriță cu zahăr, drojdia, se amestecă și se lasă la umflat 5 minute.

2. Se toarnă esența de vanilie, se adaugă zahărul, se răzuiește coaja de portocală, se adaugă gălbenușurile.

3. Se pune făina, se frământă, se adaugă treptat untul moale și se frământă 15-20 minute.

4. Se lasă aluatul la dospit 1 oră și 30 minute.

5. Se mixează nucile, se pun într-un bol, se adaugă zahărul, cacao, se amestecă, se adaugă albușul de ou, laptele, se amestecă totul.

6. Se taie aluatul în două, se dă forma dreptunghiulară de 30/25 cm, se unge cu jumătate din cantitatea de nuci și cacao, se rulează. La fel se procedează cu a doua jumătate de aluat și umplutură.

7. Se împletesc spiralele și se transferă într-o tavă de copt unsă cu ulei. 8. Se lasă cozonacul la dospit 15 minute, se unge cu gălbenuș, se coace la 180°C aproximativ 50-55 minute.

Savurați cu plăcere!

Ingrediente

PORTOCALE, Africa de Sud

1 buc

LANUL DE AUR Făină de grâu

500 g

O! PREȚ MIC Lapte 2.5%

250.02 ml

BUN STRABUN Unt din smantana dulce 82.5 %

100 g

MOS ZAHARIA Zahăr cristal

110 g

SLAVENA Ouă de Găină

7 buc

DR.OETKER Esență vanilie

1 linguriță

BALEA Miez de nuci sferturi

200 g

ЭКО Cacao

2 linguri

REȚETE

Deserturi
Brioșe de post cu ciocolată
normally
Pește și fructe de mare
Pește în sos cremos cu spanac
easy
Salate
Salată caldă cu legume
easy
Produsul a fost adăugat cu succes