+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare astazi de la 17:00 până la 20:00

Serviciu suport magazin online:

Cozonac cu mac

MOD DE PREPARARE


1. Se pun toate ingredientele pentru maia într-un bol, se amestecă, se acoperă cu un prosop și se lasă 30 minute la loc călduț.
2. Se toarnă laptele în bol, se adaugă maia, gălbenușurile, zahăr, esența de vanilie și se mixează. Se pune făina și se frământă un pic, apoi se adaugă unt și se frământă 10 minute.
3. Se unge bolul cu ulei, se pune aluatul și se lasă să dospească o oră și 30 minute.
4. Se pune macul într-un robot de bucătărie și se mărunțește bine.
5. Se toarnă laptele în cratiță, se pune zahăr, mac și se gătește 3-4 minute.
6. După ce s-a răcit macul, se pune în bol, se adaugă albușurile, sare și se amestecă.
7. Se unge masa cu ulei, se taie aluatul în două, se întinde în formă de dreptunghi, se pune jumătate din cantitatea de mac și se rulează.
8. Se pun cozonacii pe tava de copt tapetată cu foaie de copt, se ung cu gălbenuș, se decorează cu mac și se coace la 180°C 30 minute.

Poftă bună!

Ingrediente

O!PREȚ MIC Lapte (pentru maia)

50 ml

Făină (pentru maia)

50 g

Zahăr (pentru maia)

1 linguriță

Drojdie uscată (pentru maia)

5 g

Lapte (pentru aluat)

120 ml

Făină (pentru aluat)

300 g

Unt (pentru aluat)

60 g

Zahăr (pentru aluat)

60 g

Ulei (pentru aluat)

1 lingură

Mac

420 g

Lapte (pentru umplutură)

250 ml

Esență de vanilie

1 linguriță

Ouă (pentru umplutură)

2 albușuri

Zahăr (pentru umplutură)

150 g

Praf de sare

1 pachet

Ouă (pentru aluat)

3 gălbenușuri

REȚETE

Preparate din carne
Pui cu unt și lămâie
normally
Deserturi
Cheesecake de Paști
normally
Preparate din carne
Pui în sos cremos
normally
Produsul a fost adăugat cu succes