0
1. Se taie mărunt ceapa, cartofii se taie cuburi mici, usturoiul se taie rondele și conopida se taie bucăți mai mici.
2. Într-o cratiță se încinge uleiul de măsline împreună cu untul, se adaugă ceapa, cartofii, usturoiul și se prăjește până când ceapa devine transparentă.
3. Se adaugă conopida, se asezonează cu sare și piper negru după gust.
4. Se toarnă bulionul de pui și se gătește până conopida devine moale.
5. Se ia de pe aragaz, se toarnă laptele, se rezuiește parmezanul și se pasează cu un blender până la o masă omogenă.
PENTRU CRUTOANE:
1. Se amestecă uleiul de măsline, untul topit și muștarul, se răzuiește parmezanu, se adaugă bacheta tăiată cuburi și se ameștecă bine.
2. Se așează într-un singur strat pe o tavă de copt și se coace la temepratura 180 C, se amestecă periodic până când crutoanele se rumenesc ușor.
3. Supa se servește cu crutoane, ulei de măsline și verdeață.
Poftă bună!
Conopidă
Parmezan
Unt
Lapte
Ulei de măsline
Ceapă și cartofi
Căței de usturoi
Baghetă
Muștar, sare și piper