0
1. Se ia o bucată de cotlet și se aplatizează bine. Se condimentează cu sare și piper.
2. Se condimentează făina, ouăle și pesmeții cu sare și piper. Peste pesmeți se pune usturoi uscat, paprika dulce și se amestecă.
3. Se trece cotletul prin făină, ou și se acoperă cu pesmeți.
4. Se pun cartofii într-o cratiță, se acoperă cu apă, se adaugă sare și se fierb aproximativ 25 minute.
5. Se toarnă ulei într-o tigaie, se prăjesc snițele 5 minute pe fiecare parte.
6. Odată ce apa a început a clocoti se adaugă mazărea și se fierbe 3-4 minute.
7. Se pune smântână peste cartofii scurși de apă, se adaugă unt, se pisează, se condimentează cu sare, piper și se amestecă.
Savurați cu plăcere!
CARMEZ Cotlet de porc fără os
CARTOFI albi, Moldova
LINELLA Mazăre verde congelată
Pesmeți
SLAVENA Ouă de Găină
LANUL DE AUR Făină de grâu
Paprika dulce
ЭКО Usturoi uscat praf
BUN STRABUN Unt din smântână dulce 82.5 %
O! PREȚ MIC Smântână 20%
LINELLA Ulei de floarea soarelui rafinat
JEDEN TAG sare de masă
ЭКО Piper negru măcinat
LINELLA Ketchup de tomate