0
1. Se pune spanacul în bol, se adaugă feta mărunțită.
2. Se adaugă roșii uscate, se scurge suc de lămâie și se amestecă.
3. Se taie un buzunăraș la o jumătate de piept de pui, se umple cu feta și spanac.
4. Se pune într-un bol micuț muștar, miere, ulei de măsline și se amestecă.
5. Se transferă bucățile de pui pe o tavă de copt, se condimentează cu sare și piper, se unge cu sosul de muștar și se coace la 180°C timp de 35 minute.
6. Se toarnă în tigaia încinsă ulei, se adaugă zucchini tăiat rondele, roșii cherry, usturoi, sare, piper și se călește 5 minute.
7. Se servește pieptul de pui cu legumele călite.
Poftă bună!
Piept de pui
Spanac
Roșii uscate
Lămâie
Muștar
Miere BUN STRĂBUN
Ulei de măsline
Dovlecel zucchini
Roșii
Usturoi