0
1. Se pune spanacul în bol, se adaugă feta mărunțită.
2. Se adaugă roșii uscate, se scurge suc de lămâie și se amestecă.
3. Se taie un buzunăraș la o jumătate de piept de pui, se umple cu feta și spanac.
4. Se pune într-un bol micuț muștar, miere, ulei de măsline și se amestecă.
5. Se transferă bucățile de pui pe o tavă de copt, se condimentează cu sare și piper, se unge cu sosul de muștar și se coace la 180°C timp de 35 minute.
6. Se toarnă în tigaia încinsă ulei, se adaugă zucchini tăiat rondele, roșii cherry, usturoi, sare, piper și se călește 5 minute.
7. Se servește pieptul de pui cu legumele călite.
Poftă bună!
Piept de pui
Spanac
Roșii uscate
Lămâie
Muștar
Miere BUN STRĂBUN
Ulei de măsline
Dovlecel zucchini
Roșii
Usturoi
Comandă mai mult,
plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită