0
1. Se pune în cratiță pieptul de pui tăiat în patru, se toarnă apă, se adaugă piper boabe, sare, apă și se fierbe 20-25 minute.
2. Se toarnă ulei în tigaie, se adaugă ceapă, țelină, morcov, usturoi, se condimentează cu sare și se călește 5-7 minute.
3. Se adaugă făină, apă, frișcă, sos de soia, piper negru și se gătește 8-10 minute la foc mic.
4. Se rupe carnea de pui în firișoare.
5. Se adaugă în sos împreună cu mazărea și se amestecă.
6. Se pune făina, untul, sarea, praful de copt și se frământă. Se adaugă chefir, miere și se mai frământă un pic.
7. Se pudrează masa cu făina, se întinde aluatul și se aduc marginile la mijloc. Se repetă de 2-3 ori, apoi se taie în 8 pătrate de 6X6cm.
8. Se transferă carnea împreună cu sos într-o tavă și se aranjează biscuiții deasupra. Se amestecă untul topit și mierea, se ung biscuiții și se dă tava la cuptor la 190°C timp de 30-35 minute.
Poftă bună!
Piept de pui
Piper boabe
Morcov
Tulpină de țelină
Ceapă
Usturoi
Ulei de floarea soarelui BUN STRĂBUN
Miere BUN STĂBUN
Chefir 2,5% O! PREȚ MIC
Unt BUN STRĂBUN
Mazăre congelată
Sos de soia
Frișcă
Făină de grâu
Sare
Apă plată