0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea
Serviciu suport magazin online:

Pui în sos cremos cu biscuiți sărați

MOD DE PREPARARE


1. Se pune în cratiță pieptul de pui tăiat în patru, se toarnă apă, se adaugă piper boabe, sare, apă și se fierbe 20-25 minute.

2. Se toarnă ulei în tigaie, se adaugă ceapă, țelină, morcov, usturoi, se condimentează cu sare și se călește 5-7 minute.

3. Se adaugă făină, apă, frișcă, sos de soia, piper negru și se gătește 8-10 minute la foc mic.

4. Se rupe carnea de pui în firișoare.

5. Se adaugă în sos împreună cu mazărea și se amestecă.

6. Se pune făina, untul, sarea, praful de copt și se frământă. Se adaugă chefir, miere și se mai frământă un pic.

7. Se pudrează masa cu făina, se întinde aluatul și se aduc marginile la mijloc. Se repetă de 2-3 ori, apoi se taie în 8 pătrate de 6X6cm.

8. Se transferă carnea împreună cu sos într-o tavă și se aranjează biscuiții deasupra. Se amestecă untul topit și mierea, se ung biscuiții și se dă tava la cuptor la 190°C timp de 30-35 minute.

Poftă bună!

Ingrediente

Piept de pui

1 buc

Piper boabe

1 linguriță

Morcov

1 buc

Tulpină de țelină

1 buc

Ceapă

1 buc

Usturoi

2 căței

Ulei de floarea soarelui BUN STRĂBUN

2 linguri

Miere BUN STĂBUN

2 lingurițe

Chefir 2,5% O! PREȚ MIC

120 ml

Unt BUN STRĂBUN

130 g

Mazăre congelată

200 g

Sos de soia

1 lingură

Frișcă

150 ml

Făină de grâu

300 g

Sare

Apă plată

3 l

REȚETE

Produsul a fost adăugat cu succes