0
1. Se toarnă ulei, se adaugă cățeii de usturoi, se călesc 1-2 minute.
2. Se adaugă roșiile, busuiocul, oregano uscat și se condimentează totul cu sare și piper. Se fierbe la foc mic timp de 20-25 de minute.
3. Se aplatizează carnea, se condimentează cu sare și piper. Se sparg ouăle, se adaugă sare și piper.
4. Pesmeții se condimentează la fel cu sare, piper. La fel se condimentează și făina.
5. Se trece bucata de piept de pui prin făină, prin ou și pesmeți.
6. Se toarnă ulei, se prăjesc bucățile de piept de pui pe ambele părți timp de 3-4 minute.
7. Se unge tava cu sos de roșii, se aranjează pieptul de pui, se acoperă cu sos de roșii, mozzarella și parmezan. Se coace la 180 de grade timp de 20 de minute.
Savurați cu plăcere!
Piept de pui
BUN STRABUN Roșii în suc propriu
MYTHOLIO Ulei de măsline EXTRA VIRGIN 100%
USTUROI, China
Frunze de busuioc
Oregano uscat
SLAVENA Ouă de Găină
GALFIM Pesmeți din boabe de grâu
LANUL DE AUR Făină de grâu
MOZZARELLA Cașcaval Ciliegine
GALBANI Cașcaval Grano Padano
JEDEN TAG sare de masă
ЭКО Piper negru măcinat