0
1. Se taie pieptul de pui fâșii subțiri, se pun într-un bol, se condimentează cu sare, piper, paprika dulce, fulgi de ardei chili. Se amestecă, se toarnă deasupra chefir, se amestecă și se lasă 30 de minute.
2. Se pune făina într-un bol, se adaugă paprika dulce, fulgi de ardei chili, sare, piper și se amestecă.
3. Se taie cartofii în felii, se transferă pe o tavă de copt tapetată cu foaie de copt, se condimentează cu paprika dulce, piper negru, sare, se adaugă 3 căței de usturoi, crenguțe de rozmarin, ulei și se amestecă. Se coc cartofii la 190°C 25 minute.
4. Se toarnă ulei într-o cratiță și se lasă la încins.
5. Se trec fâșiile de pui prin făină și se prăjesc în baia de ulei 4-5 minute. Se scot pe un prosop de hârtie.
6. Se servesc cu ketchup.
Poftă bună!
PORUMBACA Fileu de găină
LINELLA Ulei de floarea soarelui rafinat
O! PREȚ MIC Chefir 2.5%
Rozmarin
LANUL DE AUR Făină de grâu
Paprika dulce
Fulgi de ardei chili
CARTOFI albi, Moldova
USTUROI, China
LINELLA Ketchup de tomate
JEDEN TAG sare de masă
ЭКО Piper negru măcinat