Seturi cadou
Anul Nou
Cărți
Ceai și cafea
Crupe și boboase
Produse cosmetice
Totul pentru CASA MODERNĂ
Bucătărie
Bunuri gospodărești
Îmbrăcăminte. Încălțăminte. Accesorii. Textile
Totul pentru masina
Electrocasnice. Iluminat
Tehnica Audio-Video
Sport
Picnic. Vacanță
Plante de casă. Grădină. Livadă
Cartele SIM, Bilete de loterie
0
Se coc nucile 10 minute la temperatura 170 C. La dorință se îndepărtează coaja nucilor.
Se introduce miezul de nucă în interiorul prunelor și se dă la congelator pentru 30 de minute.
Ciocolata albă se topește la aburi sau în cuptorul cu microunde.
Se scufundă prunele în ciocolata albă, apoi se scutură excesul de ciocolată și se transferă pe o foaie de pergament.
Se dă pentru 30 de minute la congelator.
Se topește ciocolata neagră și se scufundă din nou prunele, se scutură excesul de ciocolată, se transferă pe o foaie de pergament și se dă la frigider pentru 30 de minute înainte de a fi servite.
Poftă bună!
Prune uscate fără sâmburi
Nuci
Ciocolată albă
Ciocolată albă
(!) Din cauza unei încărcări ridicate a site-ului, pot apărea întreruperi temporare în funcționare. Depunem toate eforturile pentru a restabili cât mai curând posibil funcționarea stabilă. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru inconvenientele temporare.