0
1. Se taie pieptul de pui în două pe verticală, apoi în jumătate pe orizontală.
2. Se condimentează cu sare și piper.
3. Se învelește fiecare bucată în prosciutto.
4. Se pune rozmarin și se aranjează deasupra pieptul de pui, se unge cu ulei și se coace la 180°C 20 minute.
5. Se taie cartofii, se pun în apă, se adaugă sare și se fierb 20 minute.
6. Se taie fâșii ardeii, se transferă în bol, se adaugă pătrunjel, se scurge suc de lămâie, se toarnă ulei, se condimentează cu sare și se amestecă.
7. Se adaugă mazărea verde peste cartofi, se mai fierbe 5-7 minute.
8. Se păstrează 50 ml apă și se scurg cartofii și mazărea.
9. Se zdrobește totul, se adaugă untul, apa, smântâna și se mai strivește un pic. 1
10. Se servește piureul cu carne și salată.
Savurați cu plăcere!
Piept de pui
LINELLA Mazăre verde congelată 400g
CARTOFI, Moldova
BUN STRABUN Unt din smântână dulce 82.5 %
ARDEI CALIFORNIA Galben, Olanda
ARDEI CALIFORNIA Roșu, Olanda
Pătrunjel
LĂMÂIE, TURCIA
O! PREȚ MIC Smântână 20% 450g
LINELLA Ulei de floarea soarelui rafinat
ERMES FONTANA Prosciutto de Parma de porc
JEDEN TAG sare de masă
ЭКО Piper negru măcinat