+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare astazi de la 17:00 până la 20:00

Serviciu suport magazin online:

Pârjoale și vânătă coaptă

MOD DE PREPARARE


1. Se înțeapă vinetele și se pun la 200°C pentru 30-35 minute.

2. Se pune o felie de pâine într-o farfurie și se toarnă deasupra lapte.

3. Se pune carnea într-un bol mai mare, se adaugă morcov răzuit, ceapă tăiată cubulețe, pătrunjel și mărar tăiate mărunt, pâine scursă de lapte, se sparge un ou, se adaugă usturoi pudră, sare, piper și se amestecă. Apoi se foarmează chiftele de formă lunguiață.

4. Se toarnă ulei în tigaia încinsă, se aranjează pârjoalele și se prăjesc la foc mic câte 6-8 minute pe fiecare parte.

5. Se pune muștar într-un recipient, se adaugă ulei, suc de lămâie, miere, sare, piper și se mixează.

6. Se servesc pârjoalele vânătă coaptă, frunze de salată și sos.

Savurați cu plăcere!

Ingrediente

Tocătură de vită și porc

800 g

Pâine Brutăria Linella

1 felie

Lapte O!PREȚ MIC

50 ML

Ceapă

1 buc

Morcov

1 buc

Usturoi praf

1 linguriță

Mărar

5 fire

Pătrunjel

5 fire

Ulei de floarea sorelui BUN STRĂBUN

3 linguri

Frunze de salată

50 g

Lămâie

1 buc

Ulei de măsline MYTHOLIO

3 linguri

Miere BUN STRĂBUN

1 linguriță

Muștar LA MINUT

1 lingură

Vinete

2 buc

REȚETE

Deserturi
Ciocolată Dubai
normally
Supe și ciorbe
Supă franțuzească de ceapă
normally
Mic dejun
Brânzoaice cu roșii uscate
easy
Produsul a fost adăugat cu succes