0
1. Se înțeapă vinetele și se pun la 200°C pentru 30-35 minute.
2. Se pune o felie de pâine într-o farfurie și se toarnă deasupra lapte.
3. Se pune carnea într-un bol mai mare, se adaugă morcov răzuit, ceapă tăiată cubulețe, pătrunjel și mărar tăiate mărunt, pâine scursă de lapte, se sparge un ou, se adaugă usturoi pudră, sare, piper și se amestecă. Apoi se foarmează chiftele de formă lunguiață.
4. Se toarnă ulei în tigaia încinsă, se aranjează pârjoalele și se prăjesc la foc mic câte 6-8 minute pe fiecare parte.
5. Se pune muștar într-un recipient, se adaugă ulei, suc de lămâie, miere, sare, piper și se mixează.
6. Se servesc pârjoalele vânătă coaptă, frunze de salată și sos.
Savurați cu plăcere!
Tocătură de vită și porc
Pâine Brutăria Linella
Lapte O!PREȚ MIC
Ceapă
Morcov
Usturoi praf
Mărar
Pătrunjel
Ulei de floarea sorelui BUN STRĂBUN
Frunze de salată
Lămâie
Ulei de măsline MYTHOLIO
Miere BUN STRĂBUN
Muștar LA MINUT
Vinete