0
1. Se condimentează mușchiulețul cu sare, piper și se unge cu muștar.
2. Se aranjează feliile de bacon pe tava tapetată cu foaie de copt.
3. Se învelește mușchiulețul în bacon.
4. Se adaugă cimbru proaspăt, se unge cu ulei și se coace la 190°C timp de 35-40 de minute.
5. Se pun cartofii tăiați cubulețe în cratiță, se acoperă cu apă, se adaugă sare și se fierb 20-25 de minute sau până devin moi.
6. Se topește unt în tigaie, se toarnă ulei, se adaugă varză de bruxelles, se condimentează cu sare și piper. Se gătește la foc mare timp de 10 minute. La final se adaugă merișoare și se ia de pe foc.
7. Se unge mușchiulețul cu gem de caise și se întoarce pentru 5-10 minute la cuptor.
8. Se adaugă peste cartofi unt, smântână și se zdrobește până se obține un piure fin.
9. Se taie mușchiulețul și se servește cu piure și varză de bruxelles.
Poftă bună!
CARMEZ cotlet de porc dezosat
Muștar
Sare și piper
Bacon afumat
Cartofi
BUN STRABUN Unt
Ulei
Varză de bruxelles
Merișoare
Smântână
BUN STRABUN Gem de caise