+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Mușchiuleț caramelizat cu piure și varză de bruxelles

MOD DE PREPARARE


1. Se condimentează mușchiulețul cu sare, piper și se unge cu muștar.

2. Se aranjează feliile de bacon pe tava tapetată cu foaie de copt.

3. Se învelește mușchiulețul în bacon.

4. Se adaugă cimbru proaspăt, se unge cu ulei și se coace la 190°C timp de 35-40 de minute.

5. Se pun cartofii tăiați cubulețe în cratiță, se acoperă cu apă, se adaugă sare și se fierb 20-25 de minute sau până devin moi.

6. Se topește unt în tigaie, se toarnă ulei, se adaugă varză de bruxelles, se condimentează cu sare și piper. Se gătește la foc mare timp de 10 minute. La final se adaugă merișoare și se ia de pe foc.

7. Se unge mușchiulețul cu gem de caise și se întoarce pentru 5-10 minute la cuptor.

8. Se adaugă peste cartofi unt, smântână și se zdrobește până se obține un piure fin.

9. Se taie mușchiulețul și se servește cu piure și varză de bruxelles.

Poftă bună!

Ingrediente

CARMEZ cotlet de porc dezosat

1 buc

Muștar

3 linguri

Sare și piper

după gust

Bacon afumat

200 g

Cartofi

800 g

BUN STRABUN Unt

40 g

Ulei

2 linguri

Varză de bruxelles

400 g

Merișoare

50 g

Smântână

2 linguri

BUN STRABUN Gem de caise

2 linguri

REȚETE

Preparate din carne
Pui cu unt și lămâie
normally
Deserturi
Cheesecake de Paști
normally
Preparate din carne
Pui în sos cremos
normally
Produsul a fost adăugat cu succes