0
1. Se taie carnea cubulețe.
2. Se pune carnea în bol împreună cu legumele tăiate de aceeași dimensiune.
3. Se condimentează cu ceapă uscată, usturoi uscat, paprika, cimbru, sare, ulei de măsline și se amestecă.
4. Se pune carnea împreună cu legumele pe ace de bambus.
5. Se coace pe grill 5-6 minute pe fiecare parte.
6. Se pune în bolul unui robot de bucătărie pătrunjel, ardei, ceapă, usturoi, suc de lămâie, sare și se mixează.
7. Se servesc frigăruii cu sos chimichurri sau cu ketchup.
Poftă bună!
PORUMBACA Pulpe dezosate de pui
Ardei dulce galben
Ardei dulce roșu
Ceapă roșie
Cimbru uscat
Paprika afumată
ЭКО Usturoi uscat
ЭКО Ceapă uscată
Mytholio Ulei de măsline
Pătrunjel
Usturoi
Lămâie
Sare