0
1. Se taie carnea cubulețe.
2. Se pune carnea în bol împreună cu legumele tăiate de aceeași dimensiune.
3. Se condimentează cu ceapă uscată, usturoi uscat, paprika, cimbru, sare, ulei de măsline și se amestecă.
4. Se pune carnea împreună cu legumele pe ace de bambus.
5. Se coace pe grill 5-6 minute pe fiecare parte.
6. Se pune în bolul unui robot de bucătărie pătrunjel, ardei, ceapă, usturoi, suc de lămâie, sare și se mixează.
7. Se servesc frigăruii cu sos chimichurri sau cu ketchup.
Poftă bună!
PORUMBACA Pulpe dezosate de pui
Ardei dulce galben
Ardei dulce roșu
Ceapă roșie
Cimbru uscat
Paprika afumată
ЭКО Usturoi uscat
ЭКО Ceapă uscată
Mytholio Ulei de măsline
Pătrunjel
Usturoi
Lămâie
Sare
Comandă mai mult,
plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită