0
1. Se pune unt în tigaie, se tornă ulei, se adaugă făină, se amestecă și se pune pastă de tomate, usturoi uscat, fulgi de ardei chili, paprika, oregano uscat, sare, piper, se toarnă apă și se fierbe 10 minute.
2. Se toarnă ulei în altă tigaie, se adaugă ceapa tăiată cubulețe și se călește 4-5 minute.
3. Apoi se pune carnea tăiată cubulețe, sare, fulgi de ardei chili, 2 linguri sos pregătit mai devreme, se amestecă și se mai gătește 5 minute.
4. Se răzuiește cașcaval.
5. Se unge tortilla cu sos, se presară cu cașcaval, se adaugă carne și se rulează strâns.
6. Se unge tava cu sos, se aranjează rulourile, se acoperă cu sos, cașcaval și se coace la 180°C 30-35 minute.
7. La final se decorează cu pătrunjel.
Savurați cu plăcere!
Unt BUN STRĂBUN
Ulei de floarea soarelui BUN STRĂBUN
Făină de grâu
Pastă de tomate BUN STRĂBUN
Usturoi uscat
Fulgi de ardei chilli
Paprika
Oregano uscat
Sare
Bucăți de tortillas
Cașcaval
Piept de pui
Ceapă
Apă