0
1. Se taie dovleacul în două, se scot sâmburii.
2. Se aranjează jumătățile pe tava de copt tapetată cu foaie de copt, se condimentează cu sare, piper, ulei și se întoarce cu tăietura în jos.
3. Se coace la 190°C 50-60 minute.
4. Se pune orezul în cratiță, se toarnă apă. Se adaugă sare și se fierbe 20 de minute.
5. Se toarnă ulei în tigaie, se adaugă carnea, se prăjește 7-9 minute. Se condimentează cu sare, piper, usturoi uscat, paprika, roșii uscate, oregano, se amestecă și se adaugă mâncare de legume în stil mexican.
6. Se scobește dovleac din mijloc, se pune în bol, se adaugă orezul, amestecul de carne și legume, se amestecă, se umple dovleacul, se acoperă cu cașcaval și se întoarce la cuptor pentru 10 minute.
Savurați cu plăcere!