0
1 Se condimentează cotletul de porc cu sare, piper negru, usturoi pudră, garam masala, ulei de măsline și se masează.
2 Se pune carnea în tigaia încinsă.
3 Între timp se îndepărtează sâmburii din cireșe.
4 Se rumenește carnea pe ambele părți apoi se scoate din tigaie.
5 Se adaugă unt, cimbru și cireșe. Apoi se toarnă brandy și se flambează.
6 Se întoarce carnea în tigaie, se toarnă apă și se gătește 10-15 minute.
7 Între timp se pune orezul la fiert.
8 Se servește orezul cu cotlet de porc și cireșe.
Poftă bună!
Cotlet de porc
Cireșe
Orez cu bob lung "O! Preț mic"
Brandy
Unt "Bun Străbun"
Apă
Cimbru
Ulei de măsline
Piper negru
Sare "Bucătarul"
Garam masala
Usturoi pudră