+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Cotlet de porc cu cartofi pai

MOD DE PREPARARE


1. Se pune carnea în bol, se adaugă usturoi uscat, paprika, chimen, se condimentează cu sare, piper, se pune rozmarin, bere brună, se acoperă cu folie alimentară și se lasă la marinat 2-3 ore.

2. Cartofii curățați de coajă se taie pai.

3. Se toarnă în tigaie ulei, se încinge apoi se prăjesc cartofii aproximativ 5-7 minute, se scot pe un prosop de hârtie și se condimentează cu sare și piper.

4. Se încinge tigaia grill, se prăjește carnea 6-7 minute pe fiecare parte, la final se pune câte o bucată de unt pe cotletul de porc.

5. Se pune smântâna într-un bol micuț, se răzuiește usturoi, se condimentează cu sare, piper și se amestecă.

6. Se răzuiește pește cartofi cașcaval.

Poftă bună!

Ingrediente

Smântână

100 g

Cotlet de porc fără os

4 buc

Cartofi

500 g

Usturoi uscat

1 linguriță

Paprika afumată

1 linguriță

Chimen

1 linguriță

Sare și piper

Rozmarin

2 crenguțe

Bere brună

400 ml

Cașcaval

20 g

Usturoi

1 cățel

Unt

Ulei de floarea soarelui

1 L

REȚETE

Produsul a fost adăugat cu succes