0
1. Se pune carnea în bol, se adaugă usturoi uscat, paprika, chimen, se condimentează cu sare, piper, se pune rozmarin, bere brună, se acoperă cu folie alimentară și se lasă la marinat 2-3 ore.
2. Cartofii curățați de coajă se taie pai.
3. Se toarnă în tigaie ulei, se încinge apoi se prăjesc cartofii aproximativ 5-7 minute, se scot pe un prosop de hârtie și se condimentează cu sare și piper.
4. Se încinge tigaia grill, se prăjește carnea 6-7 minute pe fiecare parte, la final se pune câte o bucată de unt pe cotletul de porc.
5. Se pune smântâna într-un bol micuț, se răzuiește usturoi, se condimentează cu sare, piper și se amestecă.
6. Se răzuiește pește cartofi cașcaval.
Poftă bună!
Smântână
Cotlet de porc fără os
Cartofi
Usturoi uscat
Paprika afumată
Chimen
Sare și piper
Rozmarin
Bere brună
Cașcaval
Usturoi
Unt
Ulei de floarea soarelui