0
1. Se pune în bol cimbru, fulgi de ardei, paprika, pudră de muștar, sare, piper, pastă de tomate, miere, ulei de floarea soarelui și se amestecă.
2. Se condimentează costițele cu sare și piper pe ambele părți. Se unge bine cu pasta pregătită.
3. Se aranjează pe o tavă, se acoperă cu foaie de copt, folie de aluminiu, se pune la cuptorul preîncălzit la 190°C pentru 2 ore.
4. Se taie cartofii, se pun în bol, se adaugă cimbru, fulgi de ardei, sare, piper, ulei de floarea soarelui și se amestecă.
5. Se aranjează pe o tavă și se coace la 190°C 40 minute.
6. Se taie varza și mărarul, se pun în bol, se adaugă mazăre, suc de lămâie, sare, piper, ulei și se amestecă.
7. Se scoate foaia de copt și folia de pe carne, se unge cu sos bbq și se mai coace 10-15 minute.
Savurați cu plăcere!
CARMEZ Costițe de porc
Cimbru uscat
Fulgi de ardei
Paprika dulce
ЭКО Muștar praf
BUN STRABUN Pastă de tomate
BUN STRABUN Miere de tei
LINELLA Ulei de floarea soarelui rafinat
CARTOFI, Moldova
Cimbru
LINELLA Mazăre verde congelată
LĂMÂIE, Turcia
VARZĂ , MOLDOVA
Mărar
DERONI Sos BBQ cu ciuperci