+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Cordon bleu

MOD DE PREPARARE


1. Se taie pieptul în jumătate, se acoperă cu folie alimentară și se bate până se subțiază un pic.

2. Se condimentează cu sare, piper, se aranjează felii de cașcaval, șuncă și se rulează strâns fiecare bucată.

3. Se învelește în folie alimentară și se pune la congelator pentru 30 de minute.

4. Se taie cartofii, se pun în cratiță, se adaugă apă, sare și se fierb 25 minute.

5. Se topește untul în cratiță, se adaugă făină, se mixează până dispar cocoloașele, se toarnă treptat lapte, se pune parmezan, sare, piper și se gătește 8 minute.

6. Se condimentează pesmeții cu usturoi uscat, paprika, sare și se amestecă.

7. Se trece rulada prin făină, apoi prin ou și se acoperă bine cu pesmeți.

8. Se rumenesc ruladele pe toate părțile și se pune la cuptorul preîncălzit la 180 grade C pentru 20 minute.

9. Se pisează cartofii, se adaugă unt, lapte și se amestecă.

10. Se servește rulada cu piure și sos.

Poftă bună!

Ingrediente

Piept de pui "Porumbaca"

1 buc

Parmezan

40 g

Cașcaval

4 felii

Ulei "O! Preț mic!"

200 ml

Ouă

2 buc

Făină

75 g

Șuncă

4 felii

Cartofi

500 g

Unt "Bun Străbun"

90 g

Lapte "Bun Străbun"

350 ml

Paprika

1 linguriță

Piper

după gust

Sare

după gust

Usturoi uscat

1 linguriță

Pesmeți măcinați

150 g

REȚETE

Deserturi
Prăjitură cu căpșuni
easy
Preparate din carne
Pui cu unt și lămâie
normally
Deserturi
Cheesecake de Paști
normally
Produsul a fost adăugat cu succes