0
1. Se taie pieptul în jumătate, se acoperă cu folie alimentară și se bate până se subțiază un pic.
2. Se condimentează cu sare, piper, se aranjează felii de cașcaval, șuncă și se rulează strâns fiecare bucată.
3. Se învelește în folie alimentară și se pune la congelator pentru 30 de minute.
4. Se taie cartofii, se pun în cratiță, se adaugă apă, sare și se fierb 25 minute.
5. Se topește untul în cratiță, se adaugă făină, se mixează până dispar cocoloașele, se toarnă treptat lapte, se pune parmezan, sare, piper și se gătește 8 minute.
6. Se condimentează pesmeții cu usturoi uscat, paprika, sare și se amestecă.
7. Se trece rulada prin făină, apoi prin ou și se acoperă bine cu pesmeți.
8. Se rumenesc ruladele pe toate părțile și se pune la cuptorul preîncălzit la 180 grade C pentru 20 minute.
9. Se pisează cartofii, se adaugă unt, lapte și se amestecă.
10. Se servește rulada cu piure și sos.
Poftă bună!
Piept de pui "Porumbaca"
Parmezan
Cașcaval
Ulei "O! Preț mic!"
Ouă
Făină
Șuncă
Cartofi
Unt "Bun Străbun"
Lapte "Bun Străbun"
Paprika
Piper
Sare
Usturoi uscat
Pesmeți măcinați