0
1 Se condimentează gambele de pui cu sos de soia, se adaugă ulei de măsline, miere, sos iute, suc de lămâie, sare, piper, se amestecă și se lasă la marinat 4-6 ore.
2 Se condimentează șoldurile de pui cu usturoi uscat, fulgi de ardei chili, paprika, se răzuiește coajă de limetă, se stoarce sucul, se adaugă sare, piper, se amestecă, se adaugă pătrunjel tocat și se lasă la marinat 4-6 ore.
3 Se răzuiește usturoi, coajă de lămâie, se stoarce suc de lămâie, se adaugă oregano, ulei de măsline, sare, piper negru, se amestecă și se lasă la marinat pieptul de pui.
4 Se gătesc bucățile de carne la grill electric, la grătar sau pe tigaie grill.
Poftă bună!
Gambe de pui
Șolduri de pui
Piept de pui
Miere "Bun Străbun"
Ulei de măsline
Limetă
Lămâie
Sos iute
Sos de soia
Usturoi
Paprika
Fulgi de ardei chili
Usturoi uscat
Pătrunjel
Oregano
Piper negru
Sare "Bucătarul"