+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare astazi de la 14:00 până la 17:00

Serviciu suport magazin online:

Somon în sos de unt și usturoi

MOD DE PREPARARE



1. Taie somonul în bucăți egale și condimentează-l pe o parte și pe alta cu sare și piper. Încinge o tigaie la foc mediu, toarnă în ea 2 linguri ulei de măsline. Rumenește somonul pe o parte și pe alta câte 2-3 minute.

2. Scoate somonul de pe tigaie, adaugă 20 gr. unt, 3 căței de usturoi tăiați felii, roșii uscate tăiate cubulețe mici, smântâna dulce de 35%, 20 ml. – apă, 1 linguriță cu vârf amidon de porumb, mixează, apoi se răzuiește parmezan. Condimentează totul cu sare și piper negru și mai amestecă o dată. Pune somonul în sos și întoarce-l de câte ori ca să absoarbă bine din sos. Apoi mai adaugă 300 gr. spanac proaspăt și mai gătește-l 2-3 minute după care îl poți servi.

Savurați cu plăcere!

Ingrediente

GOLDEN FISH Steak de Somon congelat

800 g

MLEKOVITA Frisca UHT 36% t/p 500ml

250 ml

SALATĂ SPANAC, Italia

300 g

BUN STRABUN Unt din smântână dulce 82.5 %

20 g

MYTHOLIO Ulei de măsline EXTRA VIRGIN 100%

2 linguri

ROMEO ROSSI Roșii uscate în ulei

30 g

ОГО! Amidon de porumb

1 linguriță

USTUROI, China

3 căței

ZARPELLON Cascaval Grana Padano DOP

20 g

ЭКО Piper negru măcinat

JEDEN TAG sare de masă

REȚETE

Gustări și aperitive
Blinele de sărbătoare cu somon afumat
normally
Deserturi
Chec cu mascarpone și portocală
normally
Băuturi
Christmas pomegranate cocktail
easy
Produsul a fost adăugat cu succes