0
1. Taie somonul în bucăți egale și condimentează-l pe o parte și pe alta cu sare și piper. Încinge o tigaie la foc mediu, toarnă în ea 2 linguri ulei de măsline. Rumenește somonul pe o parte și pe alta câte 2-3 minute.
2. Scoate somonul de pe tigaie, adaugă 20 gr. unt, 3 căței de usturoi tăiați felii, roșii uscate tăiate cubulețe mici, smântâna dulce de 35%, 20 ml. – apă, 1 linguriță cu vârf amidon de porumb, mixează, apoi se răzuiește parmezan. Condimentează totul cu sare și piper negru și mai amestecă o dată. Pune somonul în sos și întoarce-l de câte ori ca să absoarbă bine din sos. Apoi mai adaugă 300 gr. spanac proaspăt și mai gătește-l 2-3 minute după care îl poți servi.
Savurați cu plăcere!
GOLDEN FISH Steak de Somon congelat
MLEKOVITA Frisca UHT 36% t/p 500ml
SALATĂ SPANAC, Italia
BUN STRABUN Unt din smântână dulce 82.5 %
MYTHOLIO Ulei de măsline EXTRA VIRGIN 100%
ROMEO ROSSI Roșii uscate în ulei
ОГО! Amidon de porumb
USTUROI, China
ZARPELLON Cascaval Grana Padano DOP
ЭКО Piper negru măcinat
JEDEN TAG sare de masă
Comandă mai mult,
plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită