+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare astazi de la 14:00 până la 17:00

Serviciu suport magazin online:

Somon în sos de unt și usturoi

MOD DE PREPARARE



1. Taie somonul în bucăți egale și condimentează-l pe o parte și pe alta cu sare și piper. Încinge o tigaie la foc mediu, toarnă în ea 2 linguri ulei de măsline. Rumenește somonul pe o parte și pe alta câte 2-3 minute.

2. Scoate somonul de pe tigaie, adaugă 20 gr. unt, 3 căței de usturoi tăiați felii, roșii uscate tăiate cubulețe mici, smântâna dulce de 35%, 20 ml. – apă, 1 linguriță cu vârf amidon de porumb, mixează, apoi se răzuiește parmezan. Condimentează totul cu sare și piper negru și mai amestecă o dată. Pune somonul în sos și întoarce-l de câte ori ca să absoarbă bine din sos. Apoi mai adaugă 300 gr. spanac proaspăt și mai gătește-l 2-3 minute după care îl poți servi.

Savurați cu plăcere!

Ingrediente

GOLDEN FISH Steak de Somon congelat

800 g

MLEKOVITA Frisca UHT 36% t/p 500ml

250 ml

SALATĂ SPANAC, Italia

300 g

BUN STRABUN Unt din smântână dulce 82.5 %

20 g

MYTHOLIO Ulei de măsline EXTRA VIRGIN 100%

2 linguri

ROMEO ROSSI Roșii uscate în ulei

30 g

ОГО! Amidon de porumb

1 linguriță

USTUROI, China

3 căței

ZARPELLON Cascaval Grana Padano DOP

20 g

ЭКО Piper negru măcinat

JEDEN TAG sare de masă

REȚETE

Produsul a fost adăugat cu succes