0
1. Taie somonul în bucăți egale și condimentează-l pe o parte și pe alta cu sare și piper. Încinge o tigaie la foc mediu, toarnă în ea 2 linguri ulei de măsline. Rumenește somonul pe o parte și pe alta câte 2-3 minute.
2. Scoate somonul de pe tigaie, adaugă 20 gr. unt, 3 căței de usturoi tăiați felii, roșii uscate tăiate cubulețe mici, smântâna dulce de 35%, 20 ml. – apă, 1 linguriță cu vârf amidon de porumb, mixează, apoi se răzuiește parmezan. Condimentează totul cu sare și piper negru și mai amestecă o dată. Pune somonul în sos și întoarce-l de câte ori ca să absoarbă bine din sos. Apoi mai adaugă 300 gr. spanac proaspăt și mai gătește-l 2-3 minute după care îl poți servi.
Savurați cu plăcere!
GOLDEN FISH Steak de Somon congelat
MLEKOVITA Frisca UHT 36% t/p 500ml
SALATĂ SPANAC, Italia
BUN STRABUN Unt din smântână dulce 82.5 %
MYTHOLIO Ulei de măsline EXTRA VIRGIN 100%
ROMEO ROSSI Roșii uscate în ulei
ОГО! Amidon de porumb
USTUROI, China
ZARPELLON Cascaval Grana Padano DOP
ЭКО Piper negru măcinat
JEDEN TAG sare de masă