0
1. Se toarnă ulei în tigaie, se pun ardeii tăiați cubulețe, se adaugă creveții, usturoi uscat, paprika, porumb, se condimentează cu sare, piper și se gătește 5 minute la foc mare.
2. Se răzuiește cașcaval.
3. Se aranjează pe jumătate de tortilla cașcaval, creveți cu legume, se mai presară cașcaval și se acoperă cu cealaltă jumătate de tortilla.
4. Se toarnă în tigaie ulei si se prăjește quesadilla pe ambele părți 2-3 minute.
5. Se servește cu smântână și lime.
Savurați cu plăcere!
Ulei de floarea soarelui BUN STRĂBUN
Ardei dulce verde
Ardei dulce roșu
Creveți
Paprica afumată
Usturoi uscat
Porumb dulce conservat O! PREȚ MIC
Tortilla
Cașcaval
Lime
Smântână BUN STRĂBUN
Ulei de măsline MYTHOLIO