0
1. Se toarnă ulei în tigaie, se adaugă unt, praz, ceapă, morcov, se prăjește 5-6 minute.
2. Se aranjează bucățile de pește, se condimentează cu sare, piper, făină. Se prăjește 6-7 minute.
3. Se toarnă vin și se mai ține la foc 3 minute.
4. Se pune bolul la baia de aburi, se pune gălbenușurile, apa, se amestecă, se toarnă oțet și se mixează continuu 5-6 minute.
5. Se ia de pe foc, se toarnă încet unt topit și se continuă de mixat.
6. Se condimentează cu sare, piper, se adaugă pătrunjel, se amestecă.
7. Se aranjează peștele în tava de copt, se toarnă sos, se coace la 180 grade c 20-25 minute.
Savurați cu plăcere!
File de merluciu
Unt BUN STRĂBUN
Morcov
Ceapă
Praz
Vin alb sec
Ulei de floarea soarelui LINELLA
Făină de grâu
Gălbenușuri
Pătrunjel
Oțet de mere LINELLA
Apă