Seturi cadou
Anul Nou
Cărți
Ceai și cafea
Crupe și boboase
Produse cosmetice
Totul pentru CASA MODERNĂ
Bucătărie
Bunuri gospodărești
Îmbrăcăminte. Încălțăminte. Accesorii. Textile
Totul pentru masina
Electrocasnice. Iluminat
Tehnica Audio-Video
Sport
Picnic. Vacanță
Plante de casă. Grădină. Livadă
Cartele SIM, Bilete de loterie
0
1 Se taie feniculul felii subțiri apoi roșiile se taie în două.
2 Se transferă în tava de copt, se adaugă usturoi, capere, ulei de măsline, sare și se amestecă.
3 Se pune deasupra peștele, se condimentează cu sare, piper, ulei, se aranjează felii de lămâie și se pune la cuptorul preîncălzit la 190 grade C pentru 25 minute.
4 Se adaugă orezul în cratiță, se toarnă apă, se pune sare, unt și se fierbe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
5 Se servește orezul cu pește și legume. La final se decorează cu busuioc.
Poftă bună!
Fileu de cod
Fenicul
Roșii cherry
Orez cu bob lung "O! Preț mic"
Unt "Bun Străbun"
Lămâie
Usturoi
Ulei de măsline
Capere
Piper negru
Sare "Bucătarul"
Busuioc
(!) Din cauza unei încărcări ridicate a site-ului, pot apărea întreruperi temporare în funcționare. Depunem toate eforturile pentru a restabili cât mai curând posibil funcționarea stabilă. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru inconvenientele temporare.