0
1. Se taie lămâia felii, la fel se taie roșia.
2. Se condimentează peștele cu sare și piper. În interiorul peștelui se pun felii de lămâie, roșie și cimbru.
3. Se aranjează pe tava de copt felii de lămâie, roșii și cimbru, deasupra se aranjează peștele și se toarnă ulei. Se coace peștele la 180°C pentru 35-40 minute.
4. Se pune apă la fiert, când apa începe a clocoti se adaugă sare și mălai. Se amestecă și se lasă să fiarbă 7-8 minute amestecând periodic. La sfârșit se adaugă unt.
Savurați cu plăcere!
Pește Crap
LĂMÂIE, TURCIA
ROȘII, Turcia
Cimbru
LINELLA Ulei de floarea soarelui rafinat
Apă
BUN STRABUN Mălai
BUN STRABUN Unt din smântână dulce 82.5 %
BUN STRABUN Brânză cu smântână
JEDEN TAG sare de masă
ЭКО Piper negru măcinat