0
1. Se pune orezul în cratiță, se toarnă apă, se adaugă sare și se fierbe 20-25 minute.
2. Se toarnă ulei în tigaie, se pun creveții, se condimentează cu sare, piper și se prăjesc la foc mare 3-4 minute. Se scot din tigaie.
3. Se adaugă peștele, se condimentează cu sare, piper, se prăjește la foc mare 4-5 minute și se scoate din tigaie.
4. Se pune ceapa în tigaie și se călește 4-5 minute. Se adaugă curry, paprika, usturoi, ardei chili, sare, lapte de cocos, apă și se fierbe 5-7 minute.
5. Se pune peștele, creveții, suc de lămâie și se mai gătește 3-4 minute.
6. Se servește curry cu orez.
Poftă bună!
Somon
Pangasius
Creveți
BUN STRABUN Orez
Ulei floarea soarelui
Curry pudră
Paprika dulce
Usturoi
Păntrunjel
Sare
Lămâie
Apa
Lapte de cocos
Ardei chili