0
1. Se pune la fiert apa pentru paste.
2. Când apa dă în clocot se adaugă sare și pastele, se fierbe 5 minute.
3. Se taie mărunt cățeii de usturoi și ceapa roșie.
4. Într-o tigaie se toarnă ulei, se adaugă ceapa, cățeii de usturoi și se călesc la foc mediu 3-4 minute.
5. La legume se adaugă sosul de roșii, se condimentează cu sare, piper și se fierbe 5-6 minute.
6. Se scurg pastele de apă.
7. În tigaia cu sos se adaugă midiile, pastele și se amestecă.
Savurați cu plăcere!
JOLLY Pasta Spaghetti
PESCAMAR Midii in sos Imperial
MYTHOLIO Ulei de măsline EXTRA VIRGIN 100%
ROMEO ROSSI Sos de roșii
USTUROI, China
CEAPĂ ROȘIE, Moldova
ЭКО Piper negru măcinat
JEDEN TAG sare de masă
Busuioc și roșii pentru decor