Anul Nou
Seturi cadou
Cărți
Ceai și cafea
Crupe și boboase
Produse cosmetice
Totul pentru CASA MODERNĂ
Bucătărie
Bunuri gospodărești
Îmbrăcăminte. Încălțăminte. Accesorii. Textile
Totul pentru masina
Electrocasnice. Iluminat
Tehnica Audio-Video
Sport
Picnic. Vacanță
Plante de casă. Grădină. Livadă
Cartele SIM, Bilete de loterie
0
1. Se pun cubulețele de dovleac în tigaie, se toarnă ulei și se gătește 20 minute sau până se înmoaie dovleacul.
2. Se pune făina pe masă, se face o gaură în interior, se sparg ouăle, se adaugă sare, se încorporază și se frământă.
3. Se învelește aluatul în folie alimentară și se lasă să se odihnească 20-30 minute.
4. Se transferă dovleacul într-un bol, se adaugă cremă de brânză, parmezan, sare, piper și se pisează cu o furculiță.
5. Se taie aluatul în două, se întinde până devine subțire, se taie în două pe orizontală.
6. Se aranjează pe toată suprafața unei fâșii câte o lingură de umplutură la distanță de 3 cm. Se unge cu apă împrejurul umpluturii, astefl o să se lipească mai ferm aluatul, se acoperă cu cealaltă fâșie, se sigilează și se decupează ravioli.
7. Se pune apa la fiert, se adaugă sare, se pun ravioli și se fierb 2-3 minute.
8. Se pune unt în tigaie, se adaugă ravioli și se prăjesc 2 minute. Se decorează cu parmezan.
Poftă bună!
Comandă mai mult,
plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită