0
1. Se pun cubulețele de dovleac în tigaie, se toarnă ulei și se gătește 20 minute sau până se înmoaie dovleacul.
2. Se pune făina pe masă, se face o gaură în interior, se sparg ouăle, se adaugă sare, se încorporază și se frământă.
3. Se învelește aluatul în folie alimentară și se lasă să se odihnească 20-30 minute.
4. Se transferă dovleacul într-un bol, se adaugă cremă de brânză, parmezan, sare, piper și se pisează cu o furculiță.
5. Se taie aluatul în două, se întinde până devine subțire, se taie în două pe orizontală.
6. Se aranjează pe toată suprafața unei fâșii câte o lingură de umplutură la distanță de 3 cm. Se unge cu apă împrejurul umpluturii, astefl o să se lipească mai ferm aluatul, se acoperă cu cealaltă fâșie, se sigilează și se decupează ravioli.
7. Se pune apa la fiert, se adaugă sare, se pun ravioli și se fierb 2-3 minute.
8. Se pune unt în tigaie, se adaugă ravioli și se prăjesc 2 minute. Se decorează cu parmezan.
Poftă bună!