0
1. Se toarnă ulei într-o cratiță, se adaugă usturoi, roșii, sare, piper și busuioc proaspăt.
2. Se fierbe sosul 15 minute la foc mic.
3. Se pune spanacul într-un bol și se acoperă cu apă fierbinte. Se lasă să stea 4-5 minute. Se scurge de apă și se taie mărunt.
4. Se pune ricotta, se sparge un ou, se adaugă spanacul, se condimentează cu sare și piper. Amestecul se transferă într-un poș cu dui rotund.
5. Se întinde la baza tavei 1/3 din cantitatea de sos. Se umplu pastele cannelloni cu ricotta. Se acoperă deasupra cu sosul rămas și cu mozzarella.
6. Se coace la 160°C timp de 50-60 minute.
Savurați cu plăcere!
BUN STRABUN Roșii în suc propriu
USTUROI, China
Busuioc
MYTHOLIO Ulei de măsline EXTRA VIRGIN 100%
ARRIGHI Pasta Cannelloni
LATTARELLA Cascaval Ricotta
SLAVENA Ouă de Găină
FRIENDSHIP Cașcaval MOZZARELLA 40%
ЭКО Piper negru măcinat
JEDEN TAG sare de masă