Coșul meu 0 MDL

0

Magazin: Linella - Chișinău
Serviciu suport: +373 03 000 1515
Supermarket online
Contul meu
Lista favorite
Coșul meu 0 MDL

0

Tocăniță de vinete coapte

MOD DE PREPARARE


1. Se taie vânăta cubulețe, la fel se taie ceapa, ardeiul și roșiile.

2. Se toarnă ulei într-o cratiță, se adaugă ardeiul și ceapa, se călesc 3-4 minute. Se adaugă vânăta, usturoiul, sare, piper și se mai prăjește 5-6 minute.

3. Se pun roșiile, fasolele, se amestecă și se fierbe totul timp de 20 de minute.

4. Se taie pâinea și se servește tocănița cu brânză și smântână.

 Poftă bună!

Ingrediente

BUN STRABUN Vânătă coaptă congelată

800 g

CEAPĂ ROȘIE, Moldova

1 buc

ARDEI Dulce, MOLDOVA

1 buc

ROȘII, Turcia

5 buc

USTUROI, China

3 căței

BUN STRABUN Fasole naturală

100 g

BUN STRABUN Brânză cu smântană

BUN STRABUN Pâine de țară

LINELLA Ulei de floarea soarelui rafinat deodorizat

2 linguri

REȚETE

Gustări și aperitive
Biscuiți sărați
normally
Deserturi
Tartă cu gem de căpșuni
normally
Deserturi
Chec Zebra
normally
Adaugă în coș