0
1. Se condimentează somonul cu sare, piper, usturoi uscat, paprika dulce, se stropește cu ulei de măsline și se unge pe ambele părți.
2. Se coace peștele pe tigaia grill bine încinsă 4-5 minute pe fiecare parte.
3. Alături la fel se coace porumbul scurs de lichid 4-5 minute.
4. Se pune avocado într-un bol, se pisează cu furculița până se obține o pastă. Se scurge sucul de la o limetă, se toarnă ulei de măsline, se condimentează cu sare, piper și se amestecă.
5. Se taie varza roșie, se rupe în bucăți mai mici somonul.
6. Se umple tacos cu sos de avocado, somon, se aranjează varză roșie, porumb și se decorează cu pătrunjel.
Savurați cu plăcere!
GOLDEN FISH Steak de Somon congelat
O! PREȚ MIC Porumb dulce conservat
ЭКО Usturoi uscat praf
Paprika dulce
VARZĂ ROȘIE, Moldova
Tortillas de porumb pentru tacos
MYTHOLIO Ulei de măsline EXTRA VIRGIN 100%
JEDEN TAG sare de masă
ЭКО Piper negru măcinat
AVOCADO, Spania
LIME, Brazilia