0
Se condimentează pieptul de pui cu usturoi uscat, paprika, fulgi de ardei chili, sare, ulei de măsline și se masează.
Se gătește carnea pe grill 7-8 minute pe fiecare parte.
Se pune avocado tăiat mărunt împreună cu roșie, ceapă, ardei chili, pătrunjel, se condimentează cu sare, ulei de măsline, suc de limetă și se amestecă.
Se decupează tortilele cu o formă rotundă de 10cm.
Se aranjează pe un platou în formă de taco, se umple cu salsa, carne de pui, porumb dulce conservat și se decorează cu pătrunjel.
Poftă mare!
Piept de pui PORUMBACA
Sare
Paprika afumată
Usturoi uscat
Ulei de măsline IONIS
Ceapă roșie
Castraveți
Roșii
Avocado
Ardei Chili
Lime
Păntrunjel
Tortile
Porumb O!Preț Mic
Fulgi de ardei Chili