0
1. Se taie dovleceii felii subțiri, se încinge tigaia, se toarnă ulei și se prăjește la foc mare câte un minut pe fiecare parte.
2. În aceeași tigaie se adaugă ceapa tăiată cubulețe, se călește 3-4 minute, se pune pasta de tomate, se amestecă, se adaugă o cutie de roșii în sucul lor, apă, busuioc, rozmarin, usturoi, sare, piper, se amestecă și se fierbe 10 minute.
3. Se pune brânză în bol, se adaugă parmezan, ou, sare, piper și se amestecă.
4. Se pune o linguriță de umplutura la marginea unei felii de dovlecel și se rulează.
5. Se întinde sosul de roșii în tavă, se aranjează rulourile, se acoperă cu parmezan și se coace la 200°C timp de 20-25 minute.
6. Se decorează cu busuioc.
Poftă bună!
Dovlecei
Ulei de floarea soarelui
Ceapă
BUN STRĂBUN Paste de tomate
BUN STRĂBUN Roșii în suc propriu
Frunze de busuioc
Rozmarin
Usturoi
Busuioc
Sare și piper
Parmezan
O! PREȚ MIC Brânză de vaci 9%