0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea
Serviciu suport magazin online:

Platou sărat festiv

MOD DE PREPARARE


- Se formează o floare din salam.

- Se aranjează pe un platou salamurile, brânzeturile, merișoare, mix de Olive și legume, bețișoare sărate, migdale, miere, caise uscate, roșii uscate și biscuiți sărați.

- Se decupează în formă de brad brânza Brie și se umple cu gem.

- Se decorează cu rozmarin.

Ingrediente

Ceafă de porc ERMES FONTANA

70 g

Prosciutto crudo ERMES FONTANA

70 g

Salam

70 g

Brânză tare

50 g

Merisoare

50 g

Olive și murături BERNAL

100 g

Bețișoare sărate

50 g

Migdale

50 g

Miere BUN STRABUN

1 lingură

Rozmarin

10 crenguțe

Gem căpșuni

1 lingură

Branză Brie

150 g

Biscuiți sărați

50 g

Caise uscate

50 g

REȚETE

Gustări și aperitive
Dovlecei cu ton și porumb
easy
Deserturi
Panna cotta cu pomușoare
normally
Mic dejun
Budincă de chia cu mango
easy
Produsul a fost adăugat cu succes