0
1. Se prăjește spanacul 1-2 minute la foc mare.
2. Se pune în bol brânză de vaci, cașcaval, spanac, busuioc, ouăle, coaja de lămâie, sare, piper și se amestecă.
3. Într-un recipient se toarnă untul topit și ulei de floarea soarelui.
4. Se ung foile cu unt și ulei, în mijloc se aranjează într-un cerc umplutura de brânză.
5. Se aduc marginile spre mijloc, în așa fel încât se să astupe umplutura.
6. Se acoperă cu semințe.
7. Se coace la 180°C 30-35 minute.
Savurați cu plăcere!
Spanac
O! PREȚ MIC Brânză de vaci 9%
LINELLA Cașcaval Dalia
Lămâie
Ouă de găină
Foi de plăcinte
Busioc proaspăt
BUN STRABUN Unt Taranesc 72.5%
LINELLA Ulei de floarea soarelui
Mix de semințe