0
1. Se răzuiește dovlecelul împreună cu conopida.
2. Se pun într-un prosop, se scurge sucul și se lasă să stea 30 minute, apoi se mai scurge încă o dată bine.
3. Se transferă dovlecelul împreună cu conopida într-un bol, se sparg ouăle. Se răzuiește parmezan, se adaugă sare și piper, se amestecă.
4. Se aranjează compoziția pe o tavă de copt tapetată cu foaie de copt în formă de cerc de aproximativ 20 cm.
5. Se coace la 190°C timp de 20 minute.
6. Se scoate blatul din cuptor, se unge cu pesto, se aranjează pe toată suprafața mozzarella și se întoarce la cuptor pentru 5 minute.
7. La final, se decorează cu rucola, mentă și ardei chili.
Poftă bună!
Dovlecel
Conopidă
Ouă de găină
Parmezan
Mozzarella
Sos pesto
Rucola
Frunze de mentă
Ardei chili
Comandă mai mult,
plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită