0
1. Se taie dovleceii în două și se îndepărtează miezul.
2. Miezul se taie cubulețe mici.
3. Se toarnă în tigaie ulei, se adaugă ceapă, miez de dovlecei și se prăjește 4-5 minute.
4. Se pune roșii cherry, sare, usturoi uscat și se mai gătește 5 minute.
5. La final se adaugă ton, porumb și se umple jumătățile de dovlecei.
6. Se coace la 180 grade C 25-30 minute.
7. La final se decorează cu pătrunjel.
Poftă bună!
Dovlecei
Ton în suc propriu
O! PRET MIC Porumb dulce conservat
MYTHOLIO Ulei de măsline
Ceapă roșie
Roșii cherry
Usturoi uscat
Sare
Pătrunjel
Comandă mai mult,
plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită