0
1. Se toarnă ulei în tigaie, se adaugă carnea tocată, se condimentează cu sare, usturoi uscat, paprika dulce, piper negru și se gătește 5-6 minute.
2. Se scoate pe o farfurie și se adaugă în tigaie ceapa, ardeiul dulce, sare, piper și se gătește 4-5 minute.
3. Se pune porumbul congelat, roșiile cherry, carnea și se amestecă.
4. Se umplu ciupercile, se răzuiește cașcaval deasupra și se coace la 180°C 25-30 minute.
5. Se decorează cu pătrunjel tocat.
Savurați cu plăcere!
Ciuperci Portobello
LINELLA Cașcaval Dalia
Tocătură de găina
LINELLA Porumb congelat
Ardei Capia
Ceapă
Roșii cherry
ЭКО Usturoi uscat praf
Paprika dulce
Pătrunjel
LINELLA Ulei d/floarea soarelui rafin. deodorizat