0
1. Se taie ardeii și pastrama cubulețe.
2. Se toarnă ulei în tigaie, se adaugă ardeii împreună cu pastrama și se prăjesc 5-7 minute.
3. Se răzuiește cașcaval.
4. Se taie pâinea felii.
5. Se toarnă lapte într-un bol, se sparg ouăle, se condimentează cu sare, piper, se mixează și se adaugă cubulețele de pâine, ardei, pastrama, cașcaval și se amestecă.
6. Se transferă într-o tavă de copt, se nivelează, se acoperă cu ardei, pastrama, cașcaval și se coace la 180°C timp de 55-60 minute.
7. La final se decorează cu pătrunjel.
Poftă mare!
Ardei dulce roșu
Ardei dulce galben
Ardei dulce oranj
Pastrama de porc
Cașcaval
Ulei de floarea soarelui
Pâine
Ouă de găină
Lapte O!PREȚ MIC
Sare și piper
Pătrunjel