0
1. Se taie bacon-ul cubulețe, se rumenește 5-7 minute.
2. Se taie ceapa, măslinele și roșiile uscate.
3. Se taie untul cubulețe.
4. Se răzuiește cașcavalul.
5. Se pune făina în bol, se adaugă praf de copt, sare, zahăr, unt, piper negru și se încorporează.
6. Se pune oul, chefirul, se framântă.
7. Se adaugă ceapa, măslinele, roșiile uscate și cașcavalul, se frământă.
8. Se presară masa cu fănă, se întinde aluatul într-un cerc. Se taie triunghiuri.
9. Se pun pe o tavă, se presară cu cașcaval, se coace la 180 de grade c 35 minute.
10. Se presară cu ceapă verde.
Savurați cu plăcere!
ВИНИЦЬКИЙ МЛИНАР Borosno Făină de grâu
BUN STRABUN Unt din smântână dulce 82.5 %
O! PREȚ MIC Chefir 2.5%
MOS ZAHARIA Zahăr cristal
MLEKOVITA Cașcaval CHEDDAR ambalat
Bacon
ROMEO ROSSI Roșii uscate în ulei
DEAS Măsline negre Mammoth 70/90
DR.OETKER Praf de copt
JEDEN TAG sare de masă
ЭКО Piper negru măcinat