0
1. Se taie creveții cubulețe mici. La fel se taie bacon-ul și ardeiul. Se toarnă ulei în tigaie, se adaugă creveții, bacon-ul și ardeiul, se condimentează cu sare, piper și se gătește 6-8 minute. Se umple galetele și se decorează cu ceapă verde.
2. Se pune mozzarella tăiată cubulețe mici, se adaugă roșiile, busuiocul, sare, piper, se toarnă ulei de măsline și se amestecă. Se umple galetele, se decorează cu cremă de oțet balsamic și pătrunjel.
3. Se topește untul, se adaugă ciupercile tăiate cubulețe mici, usturoii mărunțiți, sare, piper și se gătește 8-10 minute. La final se adaugă pătrunjel și se umple galetele.
4. Se pune tonul în bol, se adaugă porumbul, ceapă verde, smântână, se amestecă și se umple galetele.
Savurați cu plăcere!