0
1. Se taie castravetele cubulețe, la fel se taie ardeiul. Se pune tonul în bol, se adaugă castravetele, ardeiul, iaurtul grecesc, sare, piper și se amestecă. Se unge pe pâine, se acoperă cu o altă bucată, se taie, se aranjează în caserolă împreună cu portocala, afine și kozinaki.
2. Se taie avocado felii, roșiile se taie rondele. Se aranjează pe pâine: frunze de salată, roșii, avocado și se acoperă cu a doua felie de pâine. Se taie, se aranjează în caserolă împreună cu morcov, struguri și kozinaki.
3. Se taie ardeiul și cașcavalul cubulețe. Pe o țepușă din bambus se aranjează: frunză de salată, ardei, cașcaval și pâine. Se aranjează frigăruiul în caserolă împreună cu castravete, măr și kozinaki.
Savurați cu plăcere!
CASTRAVEȚI, Turcia
ARDEI CALIFORNIA Roșu, Olanda
PESCAMAR Ton în ulei de măsline
OLYMPUS Iaurt grecesc 2%
7 SPICE Pâine FITNESS
PORTOCALE, Africa de Sud
Afine
LINELLA Kozinaki semințe de floarea soarelui
LINELLA Kozinaki susan
LINELLA Kozinaki semințe de dovleac și in 70g
AVOCADO, Spania
ROȘII, Turcia
ARLA BUKO Cremă de brânză natural
Salată verde, Moldova
MORCOV, Moldova
STRUGURI Negri, Moldova
LINELLA Cașcaval Dalia feliat
7 SPICE Pâine fără drojdii
MERE ROȘII, Moldova