0
BILUȚE:
1. Se pune în bol brânza de vaci, telemea de vacă, măsline, ustruroi pisat, sare, piper și se amestecă.
2. Se formează biluțe, se trec prin susan negru, paprika dulce, mix de semințe și mărar tocat.
BEȚIȘOARE:
1. Se înfinge o bucată de sfeclă roșie, câteva frunze de spanac, mini brie.
2. Se decorează cu nuci, se stropește cu oțet balsamic și miere.
LEGUME LA PAHAR:
1. Se pune în robotul de bucătărie cașcavalul albastru, smântâna, mărar, sare, piper și se mixează.
2. Se pune sosul în păhăruțe și se aranjează legumele.
Savurați cu plăcere!
O! PREȚ MIC Brânză de vaci
Mix de semințe
Paprika dulce
Mărar
Sfeclă roșie
Țelină
Ardei portocaliu
Ardei verde
Ardei galben
Ardei roșu
Castraveți
Mărar
BUN STRĂBUN Smântână 20%
KASEREI Cașcaval Dorblue
Oțet balsamic
Nuci
Frunze de spanac
BUN STRĂBUN Miere de salcâm
ILE DE FRANCE Brânză MINI BRIE
OLYMPUS Telemea de vacă
Măsline
ЭКО Usturoi uscat praf
Semințe de susan