0
1. Se taie roșiile cubulețe.
2. Se toarnă ulei în cratiță, se pune carnea, se condimentează cu sare și piper, se prăjește 6-7 minute.
3. Se scoate carnea din tigaie, se toarnă ulei, se adaugă ceapa, morcovul, se condimentează cu sare, piper, paprika afumată, se amestecă și se călește 5-6 minute.
4. Se taie vinetele în două, se scoate miezul și se taie cubulețe.
5. Se adaugă peste legume, se prăjește 5-6 minute. Se adaugă carnea, se toarnă vin șe lasă să se evapore.
6. Se adaugă pastă de tomate, roșii, usturoi, apă și se fierbe 25 minute.
7. Se aranjează vânăta pe tavă, se condimentează cu sare, piper, rozmarin și ulei de floarea soarelui. Se coace 10 minute la 180°C.
8. Se scoate vânăta. Se umple cu tocătura de carne, se răzuiește cașcaval, se coace 25-30 minute.
Savurați cu plăcere!
VINETE, Moldova
Carne tocată de vită
MORCOV, Moldova
CEAPĂ, Moldova
USTUROI, China
BUN STRABUN Pastă de tomate
LINELLA Cașcaval Dalia
LINELLA Ulei de floarea soarelui rafinat deodorizat
Frunze de busuioc
ROȘII, Turcia
RADACINI Vin Merlot roșu sec
Rozmarin
JEDEN TAG sare de masă
ЭКО Piper negru măcinat
Paprika dulce