Coșul meu 0 MDL

0

Magazin: Linella - Chișinău
Serviciu suport: +373 03 000 1515
Supermarket online
Contul meu
Lista favorite
Coșul meu 0 MDL

0

Vinete umplute cu carne

MOD DE PREPARARE


1. Se taie roșiile cubulețe.

2. Se toarnă ulei în cratiță, se pune carnea, se condimentează cu sare și piper, se prăjește 6-7 minute.

3. Se scoate carnea din tigaie, se toarnă ulei, se adaugă ceapa, morcovul, se condimentează cu sare, piper, paprika afumată, se amestecă și se călește 5-6 minute.

4. Se taie vinetele în două, se scoate miezul și se taie cubulețe.

5. Se adaugă peste legume, se prăjește 5-6 minute. Se adaugă carnea, se toarnă vin șe lasă să se evapore.

6. Se adaugă pastă de tomate, roșii, usturoi, apă și se fierbe 25 minute.

7. Se aranjează vânăta pe tavă, se condimentează cu sare, piper, rozmarin și ulei de floarea soarelui. Se coace 10 minute la 180°C.

8.  Se scoate vânăta. Se umple cu tocătura de carne, se răzuiește cașcaval, se coace 25-30 minute.

Savurați cu plăcere!

Ingrediente

VINETE, Moldova

3 buc

Carne tocată de vită

250 g

MORCOV, Moldova

1 buc

CEAPĂ, Moldova

1 buc

USTUROI, China

2 căței

BUN STRABUN Pastă de tomate

1 linguriță

LINELLA Cașcaval Dalia

50 g

LINELLA Ulei de floarea soarelui rafinat deodorizat

Frunze de busuioc

4 frunze

ROȘII, Turcia

3 buc

RADACINI Vin Merlot roșu sec

50 ml

Rozmarin

1 buc

JEDEN TAG sare de masă

ЭКО Piper negru măcinat

Paprika dulce

1 linguriță

REȚETE

Gustări și aperitive
Biscuiți sărați
normally
Deserturi
Tartă cu gem de căpșuni
normally
Deserturi
Chec Zebra
normally
Adaugă în coș