0
1. Se taie ceapa, morcovul și țelina cubulețe.
2. Se toarnă ulei, se pun legumele, se condimentează cu sare, piper, se prăjesc 5-6 minute.
3. Se adaugă carnea tocată, se amestecă, se gătește 15 minute.
4. Se toarnă vinul, se lasă câteva minute să se evapore lichidul.
5. Se adaugă sosul de roșii, cățeii de usturoi, rozmarin, frunze de dafin, sare, piper și se toarnă apă. Se amestecă, se fierbe 30-35 minute.
6. Se pun cartofii în cratiță, se acoperă cu apă, se adaugă sare și se fierb 25 minute.
7. Se transferă sosul de carne într-o tavă de copt, se adaugă mazăre congelată, se aplatizează.
8. Se pune untul în cartofi, se răzuiește cașcaval, se zdrobesc bine.
9. Se condimentează cu sare, piper, se acoperă sosul de carne cu piure,
10. Se coace la 180°C 25-30 minute.
Savurați cu plăcere!
CEAPĂ, Moldova
MORCOV, Moldova
LINELLA Mazăre verde congelată
TULPINĂ DE ȚELINĂ, Spania
LINELLA Ulei de floarea soarelui rafinat
Carne tocată de vită
RADACINI Vin Cabernet Sauvignon roșu sec
BUN STRABUN Pastă de tomate
Sos de roșii
USTUROI, China
Rozmarin
FUCHS Foi de dafin plic
CARTOFI albi, Moldova
BUN STRABUN Unt din smântână dulce 82.5 %
LINELLA Cașcaval Dalia
JEDEN TAG sare de masă
ЭКО Piper negru măcinat