+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Plăcinta păstorului

MOD DE PREPARARE


1. Se taie ceapa, morcovul și țelina cubulețe.

2. Se toarnă ulei, se pun legumele, se condimentează cu sare, piper, se prăjesc 5-6 minute.

3. Se adaugă carnea tocată, se amestecă, se gătește 15 minute.

4. Se toarnă vinul, se lasă câteva minute să se evapore lichidul.

5. Se adaugă sosul de roșii, cățeii de usturoi, rozmarin, frunze de dafin, sare, piper și se toarnă apă. Se amestecă, se fierbe 30-35 minute.

6. Se pun cartofii în cratiță, se acoperă cu apă, se adaugă sare și se fierb 25 minute.

7. Se transferă sosul de carne într-o tavă de copt, se adaugă mazăre congelată, se aplatizează.

8. Se pune untul în cartofi, se răzuiește cașcaval, se zdrobesc bine.

9. Se condimentează cu sare, piper, se acoperă sosul de carne cu piure,

10. Se coace la 180°C 25-30 minute.

Savurați cu plăcere!

Ingrediente

CEAPĂ, Moldova

1 buc

MORCOV, Moldova

1 buc

LINELLA Mazăre verde congelată

200 g

TULPINĂ DE ȚELINĂ, Spania

1 buc

LINELLA Ulei de floarea soarelui rafinat

2 linguri

Carne tocată de vită

700 g

RADACINI Vin Cabernet Sauvignon roșu sec

70 ml

BUN STRABUN Pastă de tomate

1 lingură

Sos de roșii

300 g

USTUROI, China

3 căței

Rozmarin

1 buc

FUCHS Foi de dafin plic

2 frunze

CARTOFI albi, Moldova

1 Kg

BUN STRABUN Unt din smântână dulce 82.5 %

20 g

LINELLA Cașcaval Dalia

50 g

JEDEN TAG sare de masă

ЭКО Piper negru măcinat

REȚETE

Deserturi
Ciocolată Dubai
normally
Supe și ciorbe
Supă franțuzească de ceapă
normally
Mic dejun
Brânzoaice cu roșii uscate
easy
Produsul a fost adăugat cu succes