0
1. Se pune carnea tocată într-un bol.
2. Se toacă mărunt pătrunjel, mentă și se pune în tocătură. Se adaugă ceapă tocată, se răzuiește usturoi, se adaugă chimion, usturoi pudră, paprika, se condimentează cu sare și piper negru.
3. Se amestecă totul împreună.
4. Se taie pitele în două, se umplu cu carne tocată, apoi iar se taie în două.
5. Se toarnă ulei în tigaie și se prăjesc pitele pe ambele părți câte 4-5 minute.
6. Se pune în farfurie iaurt, mărar, se stoarce suc de lămâie, se adaugă miere, se răzuiește usturoi, se adaugă sare și se mixează.
7. Se servesc pitele cu sos de iaurt.
Poftă bună!
Pită
Carne tocată asorti "Carmez"
Iaurt grecesc
Mărar
Mentă
Pătrunjel
Usturoi
Ceapă roșie
Sare roz "Bucătarul"
Ulei "O! Preț mic"
Miere "Bun Străbun"
Lămâie
Paprika
Chimion pudră
Usturoi uscat
Piper negru