0
1 Se taie vinetele felii subțiri, se aranjează în tavă, se condimentează cu sare, se stropește cu ulei și se pune la cuptorul preîncălzit la 220 grade C pentru 20-25 minute.
2 Se toarnă ulei în tigaia încinsă, se adaugă ceapă, usturoi uscat, cimbru, piper negru și se gătește 4-5 minute.
3 Se pun roșiile din conservă, puțină miere și se gătește la foc mic 10-15 minute.
4 Se acoperă spanacul cu apă fierbinte.
5 Se pune brânză în bol și se pasează, se adaugă spanac, parmezan, ou, sare și se amestecă.
6 Se întinde sos la baza tavei, se aranjează foile pentru lasagna, se acoperă cu sos, se pun felii de vânătă, se întinde crema de brânză, se adaugă mozzarella și parmezan. Se continuă tot așa încă 2 straturi.
7 Apoi se pune tava la cuptor.
Poftă bună!
Vinete
Brânză "Bun Străbun"
Mozzarella
Foi pentru lasagna
Miere "Bun Străbun"
Roșii conservate
Spanac
Ceapă
Ouă
Parmezan
Ulei de măsline
Cimbru uscat
Usturoi uscat
Piper negru
Sare "Bucătarul"