0
1. Se pune orezul în cratiță, se toarnă deasupra apă, se adaugă sare și se fierbe aproximativ 20 minute.
2. Se taie tofu cubulețe.
3. Se condimentează cu sos de soia, paprika dulce, scorțișoară, curcuma, zahăr, se amestecă.
4. Se toarnă ulei în tigaia încinsă, se adaugă tofu, se rumenește 4-5 minute.
5. Se scoate tofu din tigaie. Se adaugă ceapa, ardei chili, ghimbir, usturoi uscat și se amestecă.
6. Se toarnă sos de soia, tofu, laptele de cocos, apă, se adaugă pasta de arahide, se fierbe 15-20 minute.
7. La final se stoarce o limetă și se adaugă pătrunjel.
Poftă bună!
O! PREȚ MIC Orez cu bob rotund
Apă
Sare
Brânză tofu
Paprika dulce
Scorțișoară
Sos de soia
Curcuma
Zahăr
Pătrunjel
Lime
Pastă de arahide
Usturoi uscat
Ghimbir
Ardei chili
Ceapă
LINELLA Ulei de floarea soarelui